Whisky Glas gegraveerd

Nieuw product

Gepersonaliseerde whiskeyglazen

Meer details

13,99 €

Meer informatie

Ervaar de ultieme elegantie in de wereld van sterke drank met onze hoogwaardige Gegraveerde Whiskyglas. Vervaardigd van hoogwaardig Duits glas, dit prachtige glas met een inhoud van 350 ml is meer dan alleen een eenvoudige beker, het is een functioneel kunstwerk.

Stel je voor dat je geniet van je favoriete whisky, of het nu een gerijpte single malt is of een verfijnde blend, in dit verfijnde ontworpen whiskyglas. Maar dat is nog niet alles - dit veelzijdige glas is ook perfect voor het proeven van andere elixers zoals rum of cognac, waardoor elke proeverij een unieke zintuiglijke ervaring wordt.

Het is niet zomaar een glas, het is een canvas voor jouw creativiteit. Geef je proefmomenten een persoonlijk tintje door het glas aan te passen met de tekst van jouw keuze. Of het nu een naam, een speciale datum of een gegraveerde boodschap is, elk detail draagt bij aan het creëren van een uniek karakter en betekenis.

De indrukwekkende personalisatie wordt mogelijk gemaakt door onze geavanceerde technologie. Onze 3D-lasergravure van de nieuwste generatie biedt ongeëvenaarde kwaliteit. In tegenstelling tot andere CO2-lasers is onze laser 10 keer nauwkeuriger, wat zorgt voor een onberispelijke afwerking en uitzonderlijke details.

Of je nu op zoek bent naar een onvergetelijk cadeau voor je dierbaren of een persoonlijk tintje wilt toevoegen aan je glascollectie, ons Gegraveerde Whiskyglas is de ideale keuze. Kies voor elegantie, uniciteit en ongeëvenaarde kwaliteit. Bestel nu en til je proefmomenten naar een hoger niveau.

Product opties
samenstelling
Composition
 
Composition Verso
 
Personalisatie
Naam 
 
Resterende karakters: 15
Opmerkingen
 
Resterende karakters: 450