Bladwijzers Duo

BOOKMET02

Nieuw product

Duo van bladwijzers (hout en metaal): het onmisbare accessoire voor leesliefhebbers. Verlies nooit meer uw pagina: ontdek ze hier.

Meer details

22,31 €

Meer informatie

Geschenkverpakking met 2 bladwijzers, de ene in metaal met koperen afwerking en de andere in gegraveerd hout. Met deze elegante en praktische bladwijzers kunt u gemakkelijk de pagina van uw huidige lectuur terugvinden, zonder het boek te beschadigen. De metalen bladwijzer met koperen afwerking heeft een vintage en verfijnde uitstraling, die past bij alle stijlen omslagen. Deze bladwijzers zijn ook mooie geschenken voor leesliefhebbers, voor elke gelegenheid.

Kenmerken:

  • Afmetingen: 16 x 4 cm
  • Materiaal: Roestvrij staal met een oude koperen afwerking voor de metalen bladwijzer
  • Materiaal: hout, red cedar voor de houten bladwijzer
  • Gewicht: 22g voor de metalen bladwijzer (dikte 0,5mm) en 3g voor de houten bladwijzer (dikte 0,8mm)

Bladwijzers zijn het perfecte accessoire voor boekenliefhebbers die op zoek zijn naar een extra vleugje elegantie. Met zijn gladde, glanzende metalen afwerking voegt hij een vleugje verfijning toe aan elke boekencollectie. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze bladwijzer gemaakt om lang mee te gaan. Trakteer uzelf op de luxe van een van deze bladwijzers en laat uw liefde voor lezen zien.

De bladwijzers worden geleverd in een mooie geschenkdoos die speciaal voor de gelegenheid is gemaakt. Sluit met 2 magneten.